top of page

Pakeliui į Kalėdas Tailande

Sveiki!

Kaip rodo skaičiuoklė mūsų blog'o tituliniame puslapyje, liko 9 dienos iki šiemetinės mūsų kelionės. Šįkart į Tailandą! Beje, nepamirškit užsiprenumeruoti mūsų naujienlaiškio, įrašydami savo el.pašto adresą blokelyje, kurį rasite and pagrindinės blog'o nuotraukos.

Taigi taigi, kelionės bilietus nusipirkome turbūt dar pernai ankstyvą pavasarį, po šaltų metų, kai norėjosi šilumos. Be to, Danijoje kasmet būna labai daug laisvų dienų per Kalėdas, mes net pradedame namuose nuobodžiauti, todėl nutarėme šiemet praleisti Kalėdas ten, kur šilta ir ten, kur niekada nesame jų leidę. Taigi, nuo gruodžio 7 iki sausio 2 mes - kitame pasaulio gale!

Planas daugmaž toks.

  • Iš Kopenhagos skrendame tiesiai į Singapūrą, kur tris valandas praleisime geriausiame pasaulio oro uoste.

  • Tuomet skrendame į Tailando pietus, Krabi miestą. Ten išsinuomosime automobilį, praleisime kelias dienas aplink Krabį, apsišniukštinėsim, atsigausim po kelionės, pamirksim baseine..

  • Tuomet keliausime šiek tiek piečiau į Khao Sok Nacionalinį parką, kuris laikomas vienu būtiniausių aplankyti objektų Tailande. Ten praleisime 4 dienas, iš kurių vieną naktį nakvosime nameliuose ANT ežero. Čia planuojame mėgautis džiunglėmis, gyvūnija bei augalija.

  • Toliau keliausime dar kiek šiauriau į Ko Phra Thong salą, kur daug dalykų nėra, bet to ir norėjom. Turėsime namelį ant jūros kranto, chillinsim, nardysim, drybsosim ir vaikštinėsim 5 dienas.

  • Toliau keliausime dar šiauriau link Ranongo, į dar vieną iš paplūdimių, kur veiksim tą pati + nagrinėsime nacionalinius parkus aplinkui.

  • Po poros dienų ten, jau suksim vėžes atgal į pietus, kur dar porą dienų praleisime ne prie jūros, o miškuose, o tuomet iš Krabio skrisime į Bankoką.

  • Ten praleisime porą dienų, kelionę pabaigsime keliomis dienomis Singapūre ir naujųjų metų naktį jau būsime ore atgal namo.

Tad laukite įrašų! Stengsiuosi rašyti kasdien, jei bus ką ir nebus dienos praleistos vien tik deginant pilvą!

Nuotraukos šaltinis: https://www.pexels.com/search/thailand/

bottom of page